Gartner - norske grønnsaker

Grillede sukkererter

Sukkererter er fantastiske rå, men blir noe helt annet når de grilles. Legg en mer finmasket rist på grillen (eller legg dem i en fiskerist) og grill dem i noen minutter på hver side for litt annerledes fingermat. Hvis du ikke har en passende grillrist kan du legge sukkerertene på aluminiumsfolie, eller tre dem på et grillspyd.

4 porsjoner

20 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 2 pk sukkererter
  • Olivenolje
  • Flaksalt
  • Chiliflak

Slik gjør du

Grill sukkerertene i noen minutter på hver side. De er for små til å grilles på en vanlig grillrist, så legg enten en mer finmasket rist oppå eller bruk en fiskerist. Pass godt på dem, for de brenner raskt. Fjern fra grillen etter hvert som de blir ferdig og server på et fat med litt olivenolje over, krydret med flaksalt og litt chiliflak.

Relaterte produkter