Gartner - norske grønnsaker

Røstet rosettkål med chorizo

Prøv denne smakfulle retten med røstet rosettkål med chorizo til middag - en krydret og spenstig rett rik på vitamin C og folat. Serveres gjerne med et godt brød til.

2 porsjoner

20 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 1 pk rosettkål
  • 2–4 sjampinjonger
  • 75 g chorizopølse
  • 2 ss smør
  • 1 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1–2 ss sitronsaft
  • 2–3 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • 2–3 ss pinjekjerner

Slik gjør du

Del sjampinjong i skiver og fres i smør/olje til den blir brun. Del løk i biter og stek sammen med soppen til den er blank. Ha i finhakket hvitløk og chorizo i biter. Stek til chorizopølsen har blitt gyllen. Ha i rosettkål og stek videre til den faller litt sammen. Trekk pannen av varmen og skvis sitronsaften over. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper. Strø pinjekjerner over og server gjerne med godt brød til. 

Relaterte produkter