Gartner - norske grønnsaker

Spisskål på asiatisk vis

Nå får du både rød og grønn spisskål helt frem til jul. Det betyr at du kan bevare sommeren til langt ut på høsten. Prøv spisskål med en asiatisk vri som et friskt og fargerikt tilbehør til for eksempel fisk og kylling.

4 porsjoner

20 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 1 liten grønn spisskål, finsnittet
  • 1 liten rød spisskål, finsnittet
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ss grovhakket ingefær
  • Olivenolje til steking
  • En bunt koriander, grovhakket
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

Skrell og grovhakk ingefær. Skjær hvitløksfeddene i fine skiver og stek dem i litt olivenolje. Tilsett ingefær og finsnittet spisskål. Wok eller stek i panne i ca. 5 minutter på middels varme, og topp med koriander, salt og pepper.

Tips!

For enda mer asiatisk sting kan du toppe med finhakket chili, eller servere det ved siden av.