Norske grønnsaker er kanskje best i verden
Endelig er norske grønnsaker her! Smaken av røtter som har vokst i norsk jord er i en klasse for seg, og de kan spises som et fullverdig måltid, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Rødbeter har en mild jordaktig smak med mye sødme. De fleste kjenner rødbeten i syltet form, men det er som fersk at den virkelig kommer til sin rett. Rødbeter kan brukes på svært mange vis: pannestekte, kokte, ovnsbakte, moste og gratinerte.
Rødbeter har en mild og noe jordaktig smak med mye sødme. En kan brukes på flere vis: rå, pannestekte, kokte, bakte, moste og gratinerte. Og den er fantastisk til kjøtt, særlig saltet eller røkt.
Rødbeten er en særegen rotgrønnsak med en mild, jordaktig smak og mye sødme. Du er kanskje best kjent med syltede rødbeter. Men det er når den er fersk at rødbeten virkelig gjør susen!