Gartner - norske grønnsaker

Mandelpotet

Mandelpoteten er en delikatessepotet som ofte benyttes i forbindelse med tradisjonsretter. Dette mye takket være den intense potetaromaen som bidrar til å gjøre måltidene om til en fest. Den karakteristiske smaken er kraftigst hos de minste mandelpotetene.

Mandel

Mandelpoteten er takket være sin herlige aroma og melne konsistens, en av de beste matpotetene som finnes. Mange foretrekker denne sorten til festmat som viltretter, lutefisk og rakfisk.

Mandel jord

Mandelpotetet uvasket tåler lagring i motsetning til de vaskede mandelpotetene som er ferskvare. Mandelpoteten er takket være sin herlige aroma og melne konsistens, en av de beste matpotetene som finnes. Mange foretrekker denne sorten til festmat som viltretter, lutefisk og rakfisk.

Små mandel

Små mandelpoteter har en enda mer intens, smakfull potetaroma enn store. De er melne i konsistensen og blant de beste matpotetene som finnes. Mange foretrekker denne sorten til festmat som viltretter, lutefisk og rakfisk.