Gartner - norske grønnsaker

Reddiker

Reddik har en god peppersmak og et bredt bruksområde. Spis dem som de er, kutt dem og bruk dem som et sprøtt og smaksrikt tilskudd til salat eller kok dem. Og denne rotgrønnsaken passer like godt til kjøtt som til fisk. Reddik kommer i mange ulike farger, smaker og størrelser. Smak deg frem til din favorittsort!

Fargede reddiker

Miksen med fargerike reddiker består av fire ulike reddiker som aldri før har blitt produsert i Norge. Miksen består av melonreddik, lilla reddik, hvit reddik og sort reddik. Alle har ulike smaker, men én fellesnevner. Alle reddikene har et bredt bruksområde. Spis dem rå eller kok dem – og nyt dem til både kjøtt og fisk.

Reddiker

Reddik har en skarp og pepperaktig smak og passer fint som et sprøtt og smakfullt tilskudd i andre retter. Den kan enten spises som den er, eller kuttes i skiver, båter eller fyrstikker. De vanligste typene av reddik er sommer- og vinterreddik. Sistnevnte er avlang og lysere i fargen enn sommerreddiken, som er liten og har en kraftig rødfarge.