Gartner - norske grønnsaker

Bakte grønnsaker

Kutt opp gulrøtter, poteter og løk, legg dem i en ildfast form og bak i ovnen for nydelig tilbehør til maten. Enklere blir det ikke!

4 porsjoner

45 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 10–12 små eller mellomstore poteter
  • 4 gulrøtter
  • 2 løk
  • 2 ss olivenolje
  • 3 stilker timian
  • Flaksalt
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 grader. Skrell eller skrubb grønnsakene. Del potetene i to, løken i kløfter og gulrøttene i staver. Hell over olivenolje og vend det godt sammen. Strø over en god klype flaksalt og nykvernet pepper, og legg på noen hele urtestilker. Bak i ovnen til grønnsakene er myke og så vidt karamelliserte i kantene, ca. 35 minutter.

Relaterte produkter