Gartner - norske grønnsaker

Frisk sommersalat

En frisk og sprø salat er perfekt til grillmaten eller som en lunsj i seg selv. Enkelt, raskt og full av sommerens gode smaker. Topp med valnøtter for ekstra crunch!

2 porsjoner

20 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 1 crispisalat
  • 1 bunt reddiker
  • ½ rød løk
  • 1 kurv jordbær (bruk så mange du vil)
  • Valnøtter

Slik gjør du

Skyll og tørk crispisalaten – bruk gjerne en salatslynge. Riv salaten i store biter og anrett den i en salatbolle. Vask og tørk reddikene og del dem i kløfter. Skjær jordbærene i skiver og rød løk i tynne ringer. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Topp salaten med hele eller hakkede valnøttkjerner og honning- og sennepsdressing.

Godt å vite

Crispisalaten har en søt og mild smak og en spesielt sprø konsistens.