Gartner - norske grønnsaker

Grønne wraps

Fyll matboksen med friske og fargerike wraps. Enkelt å lage og faller garantert i smak hos både liten og stor. Wraps er også godt til lunsj eller som mellommåltid.

6 wraps

30 minutter

Enkel

Ingredienser

  • 1 crispisalat
  • 1 rød spisspaprika
  • 1 mango
  • 1 agurk
  • 1 avokado
  • ½ rød løk
  • ½ grillet kylling
  • 6 små tortillalefser

Yoghurtdressing

  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 ss finhakkede urter, f.eks. persille, koriander eller gressløk
  • 1 ts sukker eller honning
  • 1 klype salt, gjerne urtesalt
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du

Skyll og tørk crispisalaten og kutt grønnsakene i staver. Vi har brukt agurk, paprika, mango, avokado og rød løk, men du kan bruke det du liker og har tilgjengelig. Legg crispisalaten og grønnsakene på tortillalefsene. Tilsett grillet kylling i skiver – du kan også bruke skinke, reker eller scampi. Bland alle ingrediensene til yoghurtdressingen og smak den til med sukker, salt og pepper.

Ta på ønsket mengde dressing, og brett sammen tortillalefsene til wraps. Du kan bruke tannstikkere for å holde wrapsene lukket.

Tips!

Kutt opp gulrot eller andre grønnsaker i staver og server ved siden av.